Om Yoga Viborg

Yoga Viborg er et yoga center i Hald Ege ved Viborg. Lokalerne er lyse og lækre med alt udstyr tilgængeligt. Den omkringliggende skov er med til at give en dejlig rolig atmosfære.

Der er parkering lige udenfor døren.

Jeg hedder Rie Skov og driver Yoga Viborg som jeg åbnede d. 1. februar 2020.

Jeg blev interesseret i yoga da jeg var i 20’erne og har undervist i yoga siden 1995. I 2008 blev jeg certificeret Iyengar® yoga lærer fra Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute i Pune, Indien. Derudover er jeg uddannet sygeplejerske.

Jeg har lang erfaring i at undervise og med min pædagogisk baggrund fra sundhedsfaglige diplommoduler, ligger der grundige overvejelser bag min undervisning.

Jeg har undervist yoga til grupper på aftenskole, højskoler, efterskoler, hospitaler, fitnesscentre og privat og undervist individuel en til en. Derudover har jeg også stor erfaring som underviser indenfor sygepleje.

Flere gange om året deltager jeg i workshops med internationale Iyengar® yoga lærere. Det er et krav for at opretholde min certificering, men er også inspiration til undervisningen og en mulighed for at blive ved med at udvikle mig.

I 2019 studerede jeg i en måned hos Iyengar familien på Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute i Pune, Indien. Jeg har igennem uddannelser og årelang erfaring opbygget en stor viden om kroppens funktioner og samspil med sindet og sjælen – denne viden inddrages naturligt i min yoga undervisning, så alle får stor indsigt i yogaens muligheder og hjælp til egen udvikling.

Jeg har modtaget undervisning af bl.a. Annette Lind Dyrbye Danmark, Faeq Biria Paris, Jeanne Maslen England, Clé Souren Holland, Marion Kilburn England, Jayne Orton England, Christian Pisano Frankrig, June Whittaker Frankrig, Stephanie Quirk Australien, Ali Dashti Indien, Eyal Shifroni Israel, Inga Grevtzov Israel. Prshant S. Iyengar, Abhijata Iyengar, Raya Uma Datta, Dr. RajLaxmi Nidmarti.

Læs artiklen fra Viborg Stifts Folkeblad d. 7 Marts 2021. Tekst af Jane Gisselmann og foto af Morten Pedersen.

Min passion er
at give alt det gode
yoga gør for mig
videre til andre.

Hvem er jeg

Mit navn er Rie Skov og jeg er uddannet Iyengar® Yoga lærer og sygeplejerske.

Jeg har undervist i yoga siden 1995.

I 2008 blev jeg certificeret Iyengar® Yoga Teacher fra Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute i Pune, Indien.

Hvad tilbyder jeg

Jeg underviser i Iyengar Yoga på flere forskellige niveauer, så det er altid muligt at finde et hold der passer til din fysiske formåen.

Om du er til holdtræning eller til individuel undervisning så kan jeg altid finde en løsning der passer til dig.

Hvor bor jeg

Undervisningen foregår i mine lækre lyse  yoga lokaler med skoven lige udenfor. Det yoga udstyr vi bruger er tilgængelige i lokalet men du må også gerne medbringe dit eget.

Yoga Viborg
Egeskovvej 23, Hald Ege
8800 Viborg.